11 όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο που βρίσκεται πίσω και πάνω από το κρεβάτι σας!

11 όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο που βρίσκεται πίσω και πάνω από το κρεβάτι σας!

Είναι πολλοί αυτοί που αναρωτιούνται και δεν μπορούν να αποφασίσουν πως να διακοσμήσουν τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι τους. Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε ιδέες για όλα τα πορτοφόλια.

Είτε θέλετε να διαθέσετε λίγα χρήματα είτε έχετε την οικονομική δυνατότητα για να δώσετε πολλά, οι προτάσεις που σας κάνουμε αφορούν όλους εσάς. Καθεμιά από αυτές έχει το δικό της στιλ αλλά όλες είναι απίστευτα εντυπωσιακές και ιδιαίτερες.

Μιας και περνάτε τουλάχιστον 2668 ώρες τον χρόνο στο κρεβάτι σας (υπολογίσαμε ότι κοιμάστε 8 ώρες την ημέρα) και αρκετές ακόμα κάνοντας άλλα πράγματα στην κρεβατοκάμαρά σας, θέλετε να την βλέπετε όχι μόνο τακτοποιημένη αλλά και όμορφη.

Δείτε παρακατω 11 υπέροχες κρεβατοκάμαρες που βρήκαμε για εσάς. Δώστε προσοχή στη διακόσμηση του τοίχου.

Διακοσμήστε μόνο τον μισό τοίχο του υπνοδωματίου με φωτογραφίες και κάδρα σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις. Έτσι δεν χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία να ταιριάξετε τα χρώματα των κάδρων με τις κουρτίνες και την υπόλοιπη διακόσμηση του υπνοδωματίου.

Βάλτε ένα ράφι στον τοίχο και διακοσμήστε τον με μικρά καδράκια. Φροντίστε μόνο να τα στερεώσετε καλά στον τοίχο για να μην κινδυνεύσετε σε περίπτωση σεισμού.

Αυτά τα ράφια είναι πολύ πιο ασφαλή για τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι. Σε αυτά μπορείτε να ακουμπήσετε βιβλία, κάδρα, γλαστράκια με λουλούδια και διακοσμητικά χωρίς να φοβάστε ότι μπορεί να σας πέσουν στο κεφάλι. Με τη βοήθεια της λάμπας που είναι στερεωμένη στο ράφι μπορείτε να διαβάζετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται το κεφαλάρι του κρεβατιού να είναι πολύ ψηλό. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη λογική βάζοντας πίσω από το κρεβάτι σας ένα κεφαλάρι που γίνεται πάγκος δεξιά και αριστερά του κρεβατιού. Πάνω σε αυτόν μπορείτε να ακουμπάτε ό,τι θέλετε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *