3+3 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

3+3 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Μετά από την εξομολόγηση της υπουργού πολιτισμού κας Μενδώνη πως ο Λιγνάδης ( θα ήθελα να βάλω κύριος αλλά θα περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη) την εξαπάτησε με το υποκριτικό του ταλέντο, λόγο του επαγγέλματος του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην υπουργό θέλουμε να την ενημερώσουμε για μερικά ακόμη επαγγέλματα στα οποία μπορεί να πέσει θύμα κοροϊδείας ώστε να την προστατέψουμε μελλοντικά.

Ελαιοχρωματιστές & Ζωγράφοι

Καλό θα ήταν να προσέχει τους επαγγελματίες των χρωμάτων γιατί μαζί τους μπορεί «Να τα βρει σκούρα».

Ποδοσφαιριστές & λοιποί αθλητές παιχνιδιών με μπάλα

Επίσης δύσκολοι άνθρωποι να τους καταλάβεις καθώς «Παίζουν καλή μπαλίτσα» κι έτσι μπορούν να ξεγελάσουν πολύ κόσμο.

Αρτοποιοί & Ζαχαροπλάστες

Έχετε το νου σας γιατί μπορεί να κάνετε οποιαδήποτε χάρη σας ζητήσουν αν πριν σας «Κάνουν τα γλυκά μάτια». Είναι δουλειά τους τα γλυκά.

Μεταφορείς & Μετακομισάδες

Επίσης πολύ επικίνδυνο επάγγελμα, όχι γιατί μπορεί να πιαστεί η μέση των ανθρώπων από τα βάρη που σηκώνουν αλλά κυρίως γιατί υπάρχει πιθανότητα να κοροϊδέψουν την υπουργό μιας που μπορούν «να φέρουν τα πάνω κάτω».

Ιχθυοπώλες & Ψήστες

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο επικίνδυνο επάγγελμα για την κα υπουργό μιας που μπορεί ο συγκεκριμένος κλάδος «να της ψήσει το ψάρι στα χείλη».

Επαγγελματίες Οδηγοί Αγώνων

Όλοι ξέρουμε ότι ένας καλός ραλίστας «μπορεί να σε τουμπάρει» αν δεν προσέξει. Οπότε θα πρέπει η κυρία Μενδώνη να είναι αρκετά προσεκτική και με αυτόν τον κλάδο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *