Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το νέο SAMSUNG Galaxy S21 Ultra

επιστημονικό συνέδριον
8 πράγματα που μάθαμε από το διεπιστημονικό συνέδριο που μεταδόθηκε σε όλο τον πλανήτη.
Ναι, είδαμε ΟΛΟ το “συνέδριο” ,το αξιολογήσαμε , το αναλύσαμε και σας παραθέτουμε μόλις λίγα από τα διαμαντάκια που ανακαλύψαμε.
Επίσης για να μην μας πείτε ότι δεν γράφετε για εκείνον τον θείο ή για τον άλλο που λέει “τώρα αυτά θα λέμε;” στον πρόεδρο εργαζομένων του ΕΟΠΠΥ , σας απαντάμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ και δεν μπήκαμε στη διαδικασία να γράψουμε για αυτούς γιατί στη Σαντορίνη το ηλιοβασίλεμα είναι λιγότερο γραφικό και σίγουρα πιο επιστημονικό!
Πάμε λοιπόν σε τίτλους!
- Ξεκινώντας από τους εναρκτήριους τίτλους διδάξαμε πως πραγματικά γράφετε η Νέα Υόρκη και το Central Hall στα αγγλικά γιατί μέχρι τώρα μας τα παρουσίαζαν διαφορετικά οι κάτοικοι εκεί. Επίσης στους εναρκτήριους τίτλους γράφει για κάποιο ανεξήγητο αλλά σίγουρα επιστημονικό λόγο 17 Ιανουαρίου.
- Μπορεί ένας οργανισμός μέσων μαζικής επικοινωνίας να διοργανώνει επιστημονικά συνέδρια.
- Είναι δυνατόν ένα επιστημονικό συνέδριο να γίνει μέσα από αυτοκίνητο, την ώρα του φαγητού και ποιος ξέρει αν κάποιος βγήκε και από την τουαλέτα του με τις πιτζάμες του (ναι έγιναν και τα τρία) !
- Εκτός από την πρωτοπορία του ότι είναι διαπλανητικό, ακούστηκαν αλήθειες που δεν έχουν ξανακουστεί και βρέθηκαν τόσοι πανεπιστήμονες από όλο τον κόσμο ήταν και το πρώτο επιστημονικό συνέδριο που δεν παρουσιάστηκε καμία επιστημονική εργασία των συμμετεχόντων.
- Σε μια προσπάθεια να πείσουν για την αναποτελεσματικότητα της χρήσης μάσκας από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο επιστημονικό συνέδριο ( ναι γιατί οι δημοσιογράφοι δεν είναι επιστήμονες; ) γίνεται αναφορά σε μια γαλλική μελέτη (μια από το χωριό δεν την ξέρεις) και ακούγονται κατά γράμμα τα εξής:
«Σε μια Γαλλική μελέτη έλεγξαν εάν η μάσκα επηρεάζει τη μόλυνση των μελών της οικογένειας, εάν φοριέται συνεχώς από ένα άτομο με γρίπη. Η μάσκα λοιπόν, δεν επηρέασε τον αριθμό των ασθενών μελών της οικογένειας»
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Εμείς χωρίς να είμαστε τόσο παλιές καραβάνες στο κουρμπέτι της επιστήμης και όντας απόφοιτοι δημοτικού με 10, έχουμε να προσθέσουμε τα εξής. «Σε μια μελέτη Ελεονώρα κάθε πρωί αν τρως ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα μακριά εκεί στο νότο, εκεί μου κλήρωσε ο έρωτας στο λόττο τζακποτ σημειώθηκε και αυτή τη βδομάδα».
Αυτά δεν θα τα δείτε αλλού, ευτυχώς.
- Μάθαμε ότι ο Κορονοϊός δεν είναι τόσο επικίνδυνος γιατί η Ιλαρά είναι τρεις με τέσσερις φορές πιο μεταδοτική από τον κορονοϊό. Αυτό σύμφωνα με έρευνα που
παρουσίασεείπε ο Δανός ιατρός και ιατρικός ερευνητής Dr Peter Gotzsche.
Ωστόσο μέσα από ενδελεχή, βαθιά και πλήρη έρευνα που έκανε το killkiss.gr και η επιστημονική του ομάδα, είδαμε στο πρώτο αποτέλεσμα του google search, από το λήμμα της Wikipedia, πως για την ιλαρά εμβολιαζόμαστε.
Επίσης το να είσαι ιατρικός ερευνητής δεν βρήκαμε ποτέ τι δουλειά είναι και μισή ντροπή δική μας.
- Μάθαμε επίσης πως πολλοί περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από το κάπνισμα παρά από τον κορωνοϊό και άρα θα πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό.
Πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν επίσης από τροχαία. Λέτε να πρέπει να γυρίσουμε στο γαϊδουράκι;
- Ο ειδικός μικροβιολογίας ιολογίας & επιδημιολογίας των λοιμώξεων Dr Sucharit Bhakdi μας ενημέρωσε πως «οι πολιτικοί πιστεύουν πως αν έχεις αντισώματα, αυτό σώζει τη ζωή σου ενώ στη πραγματικότητα αν είσαι κάτω από 70 και κάνεις μια υγιεινή ζωή τότε δεν κινδυνεύεις από τον ιό»
Επίσης να προσθέσουμε πως αν δεν έχουν παιδιά οι γονείς σου τότε είσαι υιοθετημένος.

Εμείς στο killkiss.gr παρακολουθούμε χρόνια τέτοια επιστημονικά βίντεο όπως το luben τον alazonas και άλλες τέτοιες σελίδες προώθησης της επιστήμης και της αλήθειαC.
Για οτιδήποτε καινούργιο σκάσει, θα το μαθαίνεται μπάμ και κάτω από εμάς και από τον Λάμπη τον Λιβιεράτο, για αυτό ακολουθήστε μας στα κανάλια μας στα social media.