Εύκολα tips για να βάλετε σε τάξη τα παπούτσια σας!

Εύκολα tips για να βάλετε σε τάξη τα παπούτσια σας!

Είναι πολύ εκνευριστικό να μπαίνετε στο σπίτι και να σκοντάφτετε συνεχώς πάνω σε πεταμένα παπούτσια. Είναι επίσης αρκετά εκνευριστικό το πρώτο πράγμα που αντικρίζετε στο σπίτι, μόλις γυρίζετε κουρασμένοι από τη δουλειά, να είναι τα πεταμένα παπούτσια της οικογένειας παντού μέσα στο σαλόνι.

Τι μπορείτε να κάνετε για να βάλετε σε τάξη αυτό το χάος από παπούτσια; Σας έχουμε τις λύσεις και είναι όλες σούπερ ενδιαφέρουσες.

Παγκάκι Το αποκαλούν παγκάκι παπουτσιών και πρόκειται για μια μίνι παπουτσοθήκη που χωράει συνήθως μέχρι 10 ζευγάρια παπούτσια. Μπορείτε να το βάλετε δίπλα στην είσοδο ώστε να τακτοποιείτε εκεί τα παπούτσια που συνηθίζετε να φοράτε μέσα στην εβδομάδα. Το καλό που έχει αυτό το παγκάκι είναι πως μπορείτε να κάθεστε πάνω σε αυτό για να φορέσετε ή να βγάλετε τα παπούτσια σας με περισσότερη ευκολία.

Καλάθια Μια επίσης όμορφη λύση είναι τα ψάθινα καλάθια. Μπορείτε να βάλετε στο χολ σας μια ραφιέρα και να τοποθετήσετε σε αυτήν καλάθια με τα παπούτσια σας. Τα καλάθια είναι καλή λύση γιατί βοηθάνε στο να αερίζονται τα παπούτσια. Φροντίστε μόνο να βάλετε μέσα σε κάθε καλάθι ένα μικρό αρωματικό για να μυρίζει όμορφα ο χώρος αλλά και τα παπούτσια σας.

Κρεμάστε τα Αυτή η μέθοδος φύλαξης των παπουτσιών απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που προτιμούν τα τακούνια. Με μια απλή συρμάτινη πλάκα μπορείτε να γλυτώσετε από τα πεταμένα παπούτσια στο λεπτό. Απλά τα κρεμάτε δίπλα στην είσοδο και ξεμπερδεύετε. Αυτό το κόλπο είναι φανταστικό γιατί μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή όλα τα αγαπημένα σας παπούτσια και να διαλέγετε πιο εύκολα αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τα ρούχα σας κάθε μέρα. Επιπλέον, το σύρμα μπορεί πανεύκολα να μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο, κάθε φορά που έχετε καλεσμένους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *