Έλληνας οδηγός για πρώτη φορά στο ράλι Le Mans με την στήριξη του ΕΟΤ

Έλληνας οδηγός για πρώτη φορά στο ράλι Le Mans με την στήριξη του ΕΟΤ

Με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού αγωνίζεται από σήμερα στο Βέλγιο, ο Ανδρέας Λασκαράτος, ο Έλληνας οδηγός που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας Le Mans

Για πρώτη φορά, ο ΕΟΤ είναι παρών σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, στηρίζοντας χορηγικά τον Έλληνα οδηγό. Ο Λασκαράτος αγωνίζεται από τις 5 ως τις 9 Αυγούστου, στο Βέλγιο, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Le Mans (Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία), με στόχο φυσικά τον διάσημο 24ωρο Αγώνα Αντοχής Le Mans.

Μετά το Βέλγιο, και με την υποστήριξη του ΕΟΤ ο Ανδρέας Λασκαράτος θα λάβει μέρος στους αγώνες με τα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού στην κατηγορία Le Mans Prototypes, στην Ισπανία (25-29 Αυγούστου), στην Ιταλία (6-11 Οκτωβρίου) και στην Πορτογαλία (28 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου).

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης έκανε τη παρακάτω δήλωση:

Ο ΕΟΤ στηρίζει τον πρώτο Έλληνα οδηγό αγώνων του θρυλικού Ράλι LeMans. Για πρώτη φορα ο ελληνικός τουρισμός θα έχει την…

Gepostet von Dimitris Fragakis am Donnerstag, 6. August 2020

Ενώ στη συνέχεια ο Ανδρέας Λασκαράτος δήλωσε υπερήφανος, έτοιμος και ενθουσιασμένος:

💥ANNOUNCEMENT!💥🇬🇷Very proud to announce my new partnership with @visitgreecegr and the Greek National Tourism Office!!…

Gepostet von Andreas Laskaratos am Montag, 3. August 2020

Εμείς δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ανδρέα Λασκαράτο! Είναι ένας αθλητής που εδώ και πολλά χρόνια παρά τις εξαιρετικές του επιδόσεις μέσα στη πίστα, δεν έλαβε τη ‘προσοχή’ που θα έπρεπε.

Ο Ανδρέας ανοίγει τον δρόμο για όλα αυτά τα παιδιά που ονειρεύονται τον εαυτό τους πίσω από ένα μονοθέσιο.

Ο ΕΟΤ άνοιξε τον δρόμο (επιτέλους) της στήριξης της πολιτείας στον αθλητισμό, πολύ υψηλού επιπέδου και ευχόμαστε να συνεχίσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *