ΕΛΤΑ: Σειρές γραμματοσήμων με ορθογραφικά! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΤΟΥ Killkiss.gr πριν τα κατεβάσουμε!

ΕΛΤΑ: Σειρές γραμματοσήμων με ορθογραφικά! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΤΟΥ Killkiss.gr πριν τα κατεβάσουμε!

Αφιερωμένα σε δύο κορυφαία ιστορικά γεγονότα, 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, είναι οι ομώνυμες Αναμνηστικές Σειρές Γραμματοσήμων-Φεγιέ και πλήθος συλλεκτικών φιλοτελικών προϊόντων, που κανονικά θα κυκλοφορούσαν από την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Σύμφωνα με το ΔΤ που εξέδωσαν τα ΕΛΤΑ η κυκλοφορία τους θα αργήσει λόγω τεχνικών προβλημάτων ή ίσως και “λογοτεχνικών” προβλημάτων, καθώς, παρατηρώντας λίγο πιο προσεκτικά θα δούμε δυο μόνο χαρακτηριστικά ορθογραφικά λάθη σε μια μόνο από τις πιο γνωστές φράσεις στα αρχαία Ελληνικά που γνωρίζουμε όλοι…

«Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι»

ΕΛΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ

Έτσι θα έπρεπε να είναι γραμμένη η φράση αλλά όχι… ο καλλιτέχνης είχε διαφορετική άποψη και έγραψε…”ΤΟΙΣ ΚΟΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΩΜΕΝΟΙ”.

Εμείς με αίσθημα ευθύνης στην κοινότητα και την ιστορία, βλέποντας την ανάγκη για δημιουργικές διαφημιστικές καμπάνιες και για να φτιάξουν επιτέλους τα ΕΛΤΑ μια συλλογή φιλοτελικών προϊόντων που να μας αξίζει πραγματικά, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ.

Κάναμε το χρέος μας πρωτίστως στα Κινέζικα δέματα που παραλαμβάνουμε καθημερινά και δευτερευόντως στον Λάκη Γαβαλά και σας παρουσιάζουμε την νέα συλλογή γραμματοσήμων του killkiss.gr με θέμα την Αρχαία Ελλάδα.

*Το παραπάνω κείμενο έχει καθαρά σατιρικό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό να προσβάλλει κανέναν δημιουργό ή εικονιζόμενο ή τους φίλους του ΠΑΣΟΚ! Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *