Η απάντηση στο γιατί πολλοί θέλουν να χωρίζουν το καλοκαίρι

summer couple

Η απάντηση στο γιατί πολλοί θέλουν να χωρίζουν το καλοκαίρι

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τώρα το γιατί πολλοί προτιμούν αυτή την εποχή για να εγκαταλείψουν το ταίρι τους δεν ξέρουμε, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει μία επιστημονική προσέγγιση, που πιθανόν να σε πείσει.

To όμορφο καλοκαιράκι είναι εδώ και για κάποιον άγνωστο λόγο, οι περισσότεροι γύρω σου χωρίζουν. Πολλοί αυτή την περίοδο θέλουν να βγαίνουν, να διασκεδάζουν και να είναι πιο ανέμελοι. Τον χειμώνα πάλι όχι. Οι ειδικοί έθεσαν το θέμα επί τάπητος και κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα.

Γιατί τελοσπάντων δε θέλεις να έχεις σχέση το καλοκαίρι;

1. Αφενός νιώθεις καλύτερα με την εμφάνισή σου και θέλεις να τσεκάρεις αν «μετράς» στο αντίθετο φύλο. Άσε που καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα έχεις δουλέψει σκληρά με το κορμί, και θέλεις επιτέλους να απολαύσεις την επιτυχία σου.

2. Κάνει ζέστη και δε θέλεις αγκαλιά. Δε θέλεις ούτε αγγίγματα, ίσως ούτε και ρούχα πάνω σου. Απλό, πρακτικό και κατανοητό!

3. Βγαίνεις πιο συχνά. Όπως και να το κάνουμε, με διαφορετική διάθεση θα ξεκινήσεις από το σπίτι όταν έξω έχει 35 βαθμούς και με διαφορετική όταν κάνει κρύο και βρέχει. Γενικά το καλοκαίρι ακόμα και οι σπιτόγατοι μία εξωστρέφεια την έχουν. Και η εξωστρέφεια φέρνει γνωριμίες. Και οι γνωριμίες τις αταξίες. Μετρημένα κουκιά είναι όλα.

4. Όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι έχεις καλύτερη διάθεση και αυτό φαίνεται. Ένα χαμογελαστό κορίτσι, κάνει ζημιά ανεπανόρθωτη στον εκάστοτε υποψήφιο… γύπα! Κι εσύ χαμογελάς. Και φυσικά τους τρελαίνεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *