Η κίνηση στα social media, που φανερώνει ότι (ίσως) σε απατάει

social media kai zeygaria

Η κίνηση στα social media, που φανερώνει ότι (ίσως) σε απατάει

Άνοιξε τα μάτια σου φίλη μου!

Eίναι πλέον γνωστό ότι η καθημερινότητά μας ορίζεται και κατακλύζεται από τα social media τα οποία έχουν αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμα και στη ζωή των πιο δύσπιστων που δεν τα πολυσυμπαθούσαν και αρχικά τα απαρνήθηκαν με σθένος. Τελικά, η μαγεία τους κατέκλυσε τους πάντες, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχουν ελάχιστοι που δεν διαθέτουν προφίλ στο Facebook ή το Instagram.

Αν 10 χρόνια πριν μας έλεγε κάποιος, ότι ό, τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πηγαίνεις, θα είσαι με ένα κινητό στο χέρι, να ανεβάζεις stories, ώστε να δείξεις στους followers σου πόσο ωραία περνάς, σίγουρα θα γελούσαμε και σίγουρα θα τον λέγαμε τρελό. Κι όμως, τώρα πια, δεν έχεις πάει κάπου αν δεν έχεις κάνει το ανάλογο upload και δεν διασκεδάζεις αρκετά στη ζωή σου, αν δεν ανεβάζεις κάθε βράδυ ποτά και μαγαζιά που είναι της… μόδας.

Όπως λοιπόν επηρεάζεται η κοινωνική μας ζωή από τη δράση των social media, έτσι ακριβώς επηρεάζεται και η ερωτικη μας ζωή. Αν παλαιότερα το ζητούμενο ήταν αν σε θέλει, πλέον το πράγμα έχει γίνει περίπλοκο, και απλώνεται σε ένα ευρύ φάσμα προβληματισμού από το αν σε έκανε mention στο story του, μέχρι αν θα ανεβάσει κοινή σας φωτογραφία.

Και εδώ ερχόμαστε στο ζουμί της υπόθεσης. Βλέπεις φίλη μου παλαιότερα, η ατιμία-ή για να είμαι πιο ακριβής… το κέρατο-συνέβαινε πιο εύκολα, γιατί πολύ απλά μπορούσες να κρυφτείς. Στις μέρες μας, με την τεχνολογία να παρακολουθεί κάθε σου κίνηση, και την προσωπική σου έκθεση μέσα από τα διάφορα προφίλ σου, τα πράγματα δεν είναι εξίσου εύκολα.

Η αρχή είναι να σου μπουν οι… υποψίες. Μετά τα πράγματα είναι απλά και προφανή: Θα παρατηρήσεις τα likes, τα reactions και τα σχόλια. Θα κόψεις που λέμε… κίνηση. Λίγο παρατηρητική να είσαι, την άκρη σου θα τη βγάλεις. Και κάπως έτσι, ο εν δυνάμει μοιχός, βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε.

Και τι κάνει λοιπόν; Σου «ρίχνει στάχτη στα μάτια» ή αλλιώς το παλιό ινδιάνικο κόλπο. Σύμφωνα με στατιστικά, άντρες που ανεβάζουν non stop τρυφερές φωτογραφίες με τις συντρόφους τους, έχουν να κρύψουν πολλά πράγματα και δη τις… περιπέτειές τους με άλλες υπάρξεις. Επειδή όμως ο άντρας που απατάει, έχει οξυμένες αισθήσεις σαν λαγωνικό, έχει εδώ και καιρό συνειδητοποιήσει, ότι όσο πιο φανερά κάνεις κάποια πράγματα, τόσο πιο κρυφά θα μείνουν κάποια άλλα.

Οπότε φίλη μου, σε περίπτωση που ο καλός σου είναι σε αυτή τη φάση, καλό θα ήταν να έχεις το νου σου.

πηγή

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *