Η Sony λανσάρει το Reon Pocket Wearable Air Conditioner

Η Sony λανσάρει το Reon Pocket Wearable Air Conditioner

Αφού αποκάλυψε το φορητό κλιματιστικό Reon Pocket το προηγούμενο έτος, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο , η Sony πλέον διαθέσει τη συσκευή αυτή για αγορά.

Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο δεν θα γίνουν φέτος, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Sony να προχωρήσει με την κυκλοφορία του φορητού κλιματιστικού Reon Pocket, που προοριζόταν αρχικά για κυκλοφορία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων.

Η συσκευή χρησιμοποιεί το μηχανισμό Peltier για ψύξη ή θέρμανση του σώματος του χρήστη – ανάλογα με το τι είναι απαραίτητο – και έρχεται με ένα ειδικό μπλουζάκι που το κρατά στη θέση του στη μέση της πλάτης του χρήστη ακριβώς κάτω από το λαιμό. Σε ζεστό καιρό, μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία του σώματος έως και περίπου 13 βαθμούς Κελσίου ενώ σε κρύο καιρό, μπορεί να την αυξήσει κατά περίπου 6 βαθμούς Κελσίου.

Το Reon Pocket ελέγχεται από μια εφαρμογή για iOS και Android και μπορεί να ρυθμιστεί για να λειτουργεί χειροκίνητα ή αυτόματα, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία χρησιμοποιώντας διάφορους αισθητήρες για να αναγνωρίσει τη δραστηριότητα του χρήστη. Η εσωτερική μπαταρία παρέχει άνεση για δύο έως τέσσερις ώρες με δίωρη φόρτιση.

Το Sony Reon Pocket είναι πλέον διαθέσιμο στον ιστότοπο της Sony στην Ιαπωνία για 120 $ USD και στο Amazon Japan για 160 $ USD. Ωστόσο, θα πρέπει να αγοράσετε και το μπλουζάκι ξεχωριστά που κάνει περίπου $ 20 USD.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *