Μαρία Μπέη: “Η συμπεριφορά μου στο MasterChef ήταν λίγο λάθος…”

Μαρία Μπέη: “Η συμπεριφορά μου στο MasterChef ήταν λίγο λάθος…”

Η Μαρία Μπέη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για την εμπειρία της στο MasterChef 4. 

Μεταξύ άλλων έκανε τον δικό της απολογισμό και εξομολογήθηκε πως η συμπεριφορά της δεν ήταν απόλυτα σωστή, καθώς είχε έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Νομίζω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λίγο λάθος, γιατί είχα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση, κάπου το έχανα στη συμπεριφορά. Βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια, υπήρχαν στιγμές που έλεγα Μαρία μην πεις άλλα σε παρακαλώ! Ήμουν υπερβολική στις αντιδράσεις μου, έπρεπε να το πάρω λίγο πιο χαλαρά. Νομίζω ότι το έχασα τη στιγμή που επέστρεψαν οι παίκτες. Δεν μου άρεσε αυτό το γεγονός. Οι χαμένοι ποτέ δεν γίνονται νικητές. Είναι πολλές οι αρνητικές μου στιγμές στο MasterChef. Δεν μου άρεσε να ακούω τον εαυτό μου να λέει συνέχεια «εγώ». Νόμιζα ότι τα έλεγα στον καθρέφτη μου”.

Μιλώντας για τους συμπαίκτες της αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της φάνηκε περίεργο όταν αποχώρησε και παρακολούθησε κάποια επεισόδια: “Βλέποντας τα επεισόδια δεν ήξερα ότι οι συμπαίκτες μου έλεγαν πίσω για τη βοήθεια που μου έδινε ο Δημήτρης. Κανένας ποτέ μπροστά μου δεν ήρθε να μου που ότι σε βοηθάει ο Δημήτρης. Μου φάνηκε λίγο περίεργο να ακούω τέτοια πράγματα”.

πηγή

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *