Με αυτά τα 5 γυναικεία χαρακτηριστικά ξενερώνουν οι άντρες

summer couple ζευγάρια

Με αυτά τα 5 γυναικεία χαρακτηριστικά ξενερώνουν οι άντρες

Δώσε προσοχή και προσπάθησε να διορθώσεις τον εαυτό σου εκεί και όπου κρίνεις ότι έχεις μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά. Βέβαια δεν θα το κάνεις μόνο για τον σύντροφο ή το φλερτ σου αλλά και για τον εαυτό σου, την εικόνα σου και το τι βγάζεις στους δίπλα σου. Δεν είναι μόνο η εξωτερική ομορφιά που ελκύει έναν άντρα όσο κλισέ κι αν σου ακούγεται αυτό, βλέπουν πολύ τον χαρακτήρα, το πώς συμπεριφέρεσαι και το εάν έχεις τρόπους.

Πολλές φορές βλέπουμε πανέμορφες γυναίκες που μόλις ανοίξουν το στόμα σου απλά νομίζεις ότι σου μιλάει νταλικέρης. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε λιγάκι και ισχύει και για στιγμές που είμαστε με φίλους αλλά και την οικογένεια μας.

Σήμερα όμως θα επικεντρωθούμε σε αυτά που ενοχλούν συνήθως περισσότερο έναν άντρα: 

1.Η αγένεια

Η αλήθεια είναι ότι η ευγένεια και οι καλοί τρόποι, δεν σε βοηθούν μόνο στη σχέση σου με το αντίθετο φύλο αλλά στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γενικότερα. Το να σέβεσαι τον απέναντί σου είναι δείγμα ήθους, καλού χαρακτήρα αλλά και ανωτερότητας, στην περίπτωση που δεν λαμβάνεις τον ίδιο σεβασμό. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, οι καλοί τρόποι είναι ούτως ή άλλως γοητευτικοί και πίστεψέ με, κανένας άντρας δεν πρόκειται να τους αγνοήσει.

2. Η εμμονή με τα social media

Σημείο των καιρών αλλά καλώς ή κακώς δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με μία ενήλικη γυναίκα που παρακολουθεί μονίμως τις ζωές των άλλων και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα like. Οπότε, όσο εσύ είσαι χωμένη στο κινητό, αυτός ξενερώνει αργά και σταθερά.

3. Να είσαι κακομαθημένη

Όση υπομονή κι αν έχει κάποιος, και όσο κι αν σε θέλει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να αντέξει για πάνω από μία εβδομάδα μία γυναίκα κακομαθημένη και απαιτητική. Καταντάει κουραστικό και δυστυχώς ολέθριο για την κάθε σχέση.

4. Το εκνευριστικό γέλιο

Ναι, οι άντρες έχουν πιο ευαίσθητα αυτιά από εμάς, κάτι που σημαίνει ότι δεν αντέχουν τη γκρίνια, τα ουρλιαχτά και κυρίως το εκνευριστικό γέλιο! Το συγκεκριμένο μάλιστα, είναι υπεύθυνο για πολλές απογοητεύσεις, ιδίως αν η πρώτη εντύπωση είναι καλή.

5. Nα μιλάς πολύ για τον εαυτό σου

Σίγουρα είναι ελκυστικό όταν έχεις κάποιαν δίπλα σου που έχει αυτοπεποίθηση ωστόσο μερικές φορές μπορεί φίλη μου να το παρακάνεις και να καταντάς κουραστική. Μην ξεχνάς ότι και λίγο μυστήριο σε ένα στάδιο γνωριμίας βοηθάει ώστε ο άλλος να έχει περισσότερη περιέργεια και όρεξη να σε μάθει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *