Μήπως μυρίζει άσχημα το σπίτι σας; Tips για να διώξετε τις ενοχλητικές μυρωδιές

σπιτι μυρωδιές συμβουλές

Μήπως μυρίζει άσχημα το σπίτι σας; Tips για να διώξετε τις ενοχλητικές μυρωδιές

Σίγουρα όλοι θέλουμε ένα σπίτι καθαρό, τακτοποιημένο που να μοσχοβολάει και να μας φτιάχνει τη διάθεση. Bέβαια δεν είναι μόνο η διακόσμηση που είναι σημαντική για την καλή ψυχολογία μας, αλλά και η περιποίησή του χώρου μας.

Μήπως λοιπόν υπάρχουν ενοχλητικές μυρωδιές στο σπίτι σας και δεν λένε να φύγουν όση καθαριότητα κι αν κάνετε; Aρχικά πρέπει να ξέρετε ότι πρέπει να γίνεται καλός αερισμός στους χώρους του σπιτιού. Από το μπάνιο, μέχρι την κουζίνα και το σαλόνι, χρειάζεται καθαρός αέρας.


Διώξε τις ενοχλητικές μυρωδιές: 

-Από τα δωμάτια
Για να διώξεις τις άσχημες μυρωδιές από κάποιο δωμάτιο βάλε μία κατσαρόλα με βραστό ξύδι στο κέντρο του δωματίου. Το ξύδι θα διώξει κάθε άσχημη μυρωδιά από το δωμάτιο και μετά όταν θα ανάψεις τα κεριά σου θα δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα!

-Από την τουαλέτα
Άναψε ένα, δύο ή περισσότερα σπίρτα (ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η τουαλέτα σου) και άφησέ τα μέσα να καούν. Θα δεις ότι θα εξαφανίσει κάθε δυσάρεστη μυρωδιά από το χώρο.

-Διώξε τη μυρωδιά από το τσιγάρο
Για να απαλλαχθείς από την άσχημη μυρωδιά του τσιγάρου από το χώρο σου, τότε άναψε κεριά… πολλά κεριά! Η φλόγα του κεριού έχει την ιδιότητα να εξαφανίζει τη δυσάρεστη μυρωδιά του τσιγάρου από όλους τους χώρους. Εκτός από αυτό όμως τα κεριά προσφέρουν ρομαντικότητα αλλά και λίγο φως -όσο χρειάζεται.

-Αρωμάτισε το κλιματιστικό σου
Υπάρχει ένα μυστικό για να μυρίσει ανάβοντας το κλιματιστικό όμορφα ο χώρος σου. Βάλε μερικές φλούδες πορτοκαλιού πάνω στο μηχάνημα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *