Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το νέο SAMSUNG Galaxy S21 Ultra

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το νέο SAMSUNG Galaxy S21 Ultra

Ήρθε η νέα σειρά των Samsung ,SAMSUNG Galaxy S21 Series 5G , με τα νέα S21, S21+ και S21 Ultra. Το αποκορύφωμα της σειράς φαίνεται να είναι το τελευταίο, το SAMSUNG Galaxy S21 Ultra.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, έχει το λεγόμενο premium φινίρισμα “Frosted Haze” δηλαδή διαφορετικά υλικά για matte και glossy υφή. Το SAMSUNG Galaxy S21 Ultra πωλείται σε μαύρο και ασημί χρώμα.

Όσον αφορά την οθόνη παρουσιάζει το ανθεκτικότερο Gorilla Glass μέχρι στιγμής σε Galaxy smartphone, προστατεύοντας το κινητό από γρατζουνιές στο πέσιμο. Η οθόνη Dynamic AMOLED 2X καθώς και οι 6.8’’ στο S21 Ultra με ανάλυση WQHD+ 3200×1440 φέρνουν μια καινούργια εμπειρία στον κόσμο των android. Αξίζει να αναφερθεί ότι το μοντέλο διαθέτει 120Hz για ευκρίνεια και καθαρή εικόνα.

Επιπρόσθετα, κατέχει το S Pen, που χάρη στην τεχνολογία Wacom, σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε, να ρετουσάρετε και να προσαρμόζετε με ακρίβεια φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το Pen με χαμηλή καθυστέρηση απόκρισης. Επίσης, υποστηρίζεται από το δίκτυο 5G.

Οι πίσω κάμερες είναι 12+108+10+10MP και η εμπρόσθια κάμερα 40MP. Η κύρια κάμερα παρουσιάζει αισθητήρα βάθους ToF Laser AF για ακριβή εστίαση. Με το Vlogger View μπορείτε να πραγματοποιήσετε διπλή εγγραφή χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα την εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα. Επίσης, το βίντεο υποστηρίζεται από ανάλυση έως 8Κ (έως 4Κ από όλες τις κάμερες), αλλά και εξαγωγή φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης 33MP μέσω του 8Κ Video Snap.

Όσον αφορά την μπαταρία, αυτή ενσωματώνει 5000mAh και υποστηρίζεται από υπερταχεία ενσύρματη φόρτιση 25W και ταχεία ασύρματη 15W, ενώ είναι συμβατό και με την λειτουργία Wireless PowerShare, ώστε να μπορείτε μέσω αυτού να χρησιμοποιήσετε τα Galaxy Buds και το Smartwatch.

Τέλος, διαθέτει εσωτερική μνήμη μεγάλης χωρητικότητας 512GB και 16GB RAM στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Μπορείτε να βρείτε το μοντέλο των 512GB στα 1.479€. Αν και ακριβό, οι κριτικές του είναι κυρίως θετικές και φαίνεται να έχει τις περισσότερες προοπτικές στον κόσμο των android.

Eva

Eva

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *