Προγραμματίζετε ένα Bachelorette Party; Ακολουθεί μια περιεκτική λίστα ελέγχου

bachelorette μπάρτσελορ

Προγραμματίζετε ένα Bachelorette Party; Ακολουθεί μια περιεκτική λίστα ελέγχου

Θα θελήσετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη 😉

πάρτυ της υποψήφιας νύφης πριν το γάμο

Συνήθως, είναι ο καλύτερος φίλος σας ή ένα μέλος της οικογένειας που αποφασίζει πώς να σχεδιάσει ένα πάρτι bachelorette . Αυτό το άτομο μπορεί να είναι το πιο οργανωμένο από τη παρέα του γάμου σας (όπως, πραγματικά αξιόπιστο οργανωτικά), αλλά μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει γενικές ερωτήσεις σχετικά με τον προγραμματισμό ενός πάρτι bachelorette. Είναι μια ανησυχία για πολλά μέλη πρώτου ή επαναλαμβανόμενου γάμου που θέλουν να ανατρέξουν σε έναν βήμα προς βήμα οδηγό καθώς χαρτογραφούν το σαββατοκύριακο των ονείρων της νύφης με τους φίλους της. Και αυτό, έχουμε. 

Ακολουθεί μια περιεκτική λίστα ελέγχου για κόμμα bachelorette που συντάχθηκε από το killkiss.gr  για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Επομένως, η ερώτηση δεν θα είναι πλέον πώς να προγραμματίσετε ένα πάρτι bachelorette, αλλά πώς να μεγιστοποιήσετε αυτό το bash!

Έχετε τις αρχικές συνομιλίες

Θα θελήσετε να μιλήσετε με τη νύφη για τον τύπο του πάρτι που θέλει – περιλαμβάνονται οι προορισμοί και το χρονοδιάγραμμα. Επίσης, αυτή είναι μια ιδανική περίοδος για την εμφάνιση σεναρίων που θέλει περισσότερο να αποφύγει. Μια πιο ντροπαλή νύφη μπορεί να θέλει να απαλλαγεί από την αμηχανία να χαιρετίζεται από έναν άντρα , ή μην πιαστεί από οποιοδήποτε είδος σε σχήμα φαλλού. Ενώ υπάρχει ένα «πρωτότυπο» για το τι έχουν γίνει bachelorette πάρτι, το bash είναι τελικά για τη νύφη και τους φίλους της, οπότε λάβετε υπόψη τις ανησυχίες της εκ των προτέρων. 

Τέλος, δουλέψτε μέσω της λίστας επισκεπτών με τη νύφη και καθορίστε ποιος θα είναι μέρος αυτής της πολύ ειδικής εκδήλωσης. Μερικές νύφες μπορεί να θέλουν να προσκληθούν οι γονείς τους (πραγματικά!), Ενώ άλλες θα αποφύγουν την οικογένεια. Εξετάστε προσεκτικά τη λίστα μαζί και βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει όλα τα profile στο Facebook και το messεnger, τα ονόματα όλων καθώς και τα τηλέφωνά τους .

Τι να κάνετε: 
Μιλήστε με τη νύφη
Καθορίστε έναν προορισμό
Δημιουργήστε μια λίστα επισκεπτών
Αποκλεισμός του ημερολογίου
Συζήτηση μέσω προϋπολογισμών με τους συμμετέχοντες

Διέδωσέ το

 Στείλτε ένα email με ένα προσαρμοσμένο γραφικό, ομοιόμορφο, για να κάνετε το συμβάν εξαιρετικά εξατομικευμένο, με όλες τις σχετικές πληροφορίες ημερομηνίας και τοποθεσίας. 

Τι πρέπει να κάνετε:
Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “Save-the-Date”
Ανοιχτό σχετικά με το εύρος προϋπολογισμού, ώρες δεσμεύσεων
Αίτηση RSVP

Συντονισμός εφοδιασμού

΄Το κομμάτι όπου οι λεπτομέρειες σχεδιασμού γίνονται πραγματικότητα. Μόλις έχετε έναν προσωρινό αριθμό ατόμων, εσείς και οι φίλες σας θα επιφορτιστείτε με την κράτηση όλων των hotspots, την πραγματοποίηση κλήσεων σε πωλητές, τον συντονισμό του κόστους και την τοποθέτηση καρτών όπου χρειάζεται. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να το κάνετε, γιατί εάν όχι εσείς – κάποιος από τη πάρέα μπορεί να ενδιαφέρεται να πάρει τους πόντους και να συντονίσει τα οικονομικά.

Τι να κάνετε: 
Κάντε ρυθμίσεις για διαμονή σε ξενοδοχείο ή σπίτι
Ορίστε κρατήσεις για την ομάδα (εστιατόρια, σαλόνια, πάρτι στην πισίνα, κρατήσεις σκαφών κτλ)
Ασφαλής μεταφορά (αυτοκίνητα,αεροπλάνα κτλ)
Βεβαιωθείτε ότι ολόκληρο η παρέα (ειδικά η νύφη) έχει κράτηση ταξιδιού από και προς τον προορισμό

Προτεινόμενο χρονικό πλαίσιο: 
Τουλάχιστον 4 μήνες εκ των προτέρων

Δημιουργήστε αυτές τις ειδικές πινελιές

Εάν ρίχνετε ένα bash που αξίζει, το Instagram είναι στη λίστα υποχρεώσεων, τώρα είναι η ώρα να συγκεντρώσετε τα βασικά στοιχεία που θα κάνουν το bash σας μοναδικό. Η λίστα ελέγχου σας για ένα πάρτι bachelorette πρέπει να είναι πραγματική, οπότε μη διστάσετε να λάβετε λεπτομερή στοιχεία σχετικά με το τι χρειάζεστε σε αυτήν την περίπτωση.

Κατ ‘αρχάς, περιορίστε το θέμα.

Τέλος, εάν πάρετε ρούχα και μπλουζάκια, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα μεγέθη όλων εκ των προτέρων και παραγγείλετε νωρίς για να αποφύγετε τυχόν εμπλοκές όπου κάποιος μπορεί να μείνει έξω λόγω προβλημάτων αποθέματος.

Τι να κάνετε: 
Αγοράστε αξεσουάρ πάρτι bachelorette
Πάρτε ένα πέπλο
Προσδιορίστε πισίνες,διακοσμήσεις και λοιπά μάστ

Συνιστώμενο χρονικό πλαίσιο: 
2-3 μήνες εκ των προτέρων

Ορίστε επιβεβαιώσεις

Καθώς πλησιάζει η ώρα του πάρτι bachelorette, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει και επιβεβαιώσει όλες τις λεπτομέρειες. Μεγάλο μέρος αυτής της περιόδου ελέγχει το θεμελιώδες έργο που έχετε ήδη κάνει. 

Τι να κάνετε: 
Επιβεβαιώστε το τελικό δρομολόγιο με την παρέα (συμπεριλάβετε διευθύνσεις και σημαντικά σημεία)
Επιβεβαιώστε τη μεταφορά
Επιβεβαιώστε την ψυχαγωγία
Επιβεβαιώστε μια λίστα παιχνιδιών
Επιβεβαιώστε το πρόγραμμα της νύφης
Συντονίστε τα logistics
Δημιουργήστε μια λίστα αγορών για φαγητό
Δημιουργήστε μια λίστα ποτών

Προτεινόμενο χρονικό πλαίσιο: 
1 μήνας εκ των προτέρων έως 2 εβδομάδες

Νου, Σώμα και Ψυχή: Προετοιμαστείτε

Ενώ έχετε κατακτήσει το καθήκον του πώς να σχεδιάσετε ένα πάρτι bachelorette, τώρα είναι η ώρα να αναρωτηθείτε πώς να εκτελέσετε ένα απρόσκοπτα. Spoiler: Τώρα ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε ψυχικά και σωματικά για τους επόμενους εορτασμούς. 

Αν σκοπεύετε να κάνετε μια απόδραση στη Μύκονο για παράδειγμα, φροντίστε να κοιμηθείτε πολύ. Εάν σχεδιάζετε επίπονες πεζοπορίες στον Όλυμπο για ένα ταξίδι με κορίτσια εμπνευσμένα από την ευεξία, φροντίστε να προετοιμάσετε φυσικά το σώμα σας για τις επόμενες δραστηριότητες. Χτυπήστε το ελλειπτικό, πηγαίνετε για τρέξιμο και κάντε cross-train στο γυμναστήριο, αν πρέπει. 

Τι να κάνετε: 
Ελέγξτε με τις τράπεζες αν βγείτε έξω από τη χώρα και τραβήξτε τοπικό νόμισμα κατά την άφιξή σας
Φροντίστε να έχετε επιπλέον χρήματα στη κάρτα σας

Συνιστώμενο χρονικό πλαίσιο: 
1 Μήνας εκ των προτέρων

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *