Στο σπίτι με τον αγαπημένο σου; 7 διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε!

Στο σπίτι με τον αγαπημένο σου; 7 διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε!


Αν είσαι σε σχέση και δεν έχεις πολλές ιδέες σχετικά με το πώς θα περάσεις τον χρόνο σου πιο ευχάριστα, παρακάτω μπορείς να δεις μερικούς τρόπους για να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η μέρα σου.

#1. Ανακάλυψε όλα τα επιτραπέζια που έχεις κρυμμένα στην αποθήκη και ξεκίνα το παιχνίδι. Φέτος πολλά γνωστά παιχνίδια που αγαπήσαμε μικροί, όπως το Hotel και η Monopoly, γίνονται και πάλι must και παίζονται ξανά σε πολλά σπίτια.

#2. Ένας διαγωνισμός μαγειρικής με τον καλό σου θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν γινόταν σε δύο βράδια. Μαγείρεψε εσύ το πρώτο βράδυ στον καλό σου και άφησε εκείνον να κάνει το ίδιο την επόμενη μέρα. Βαθμολογήστε ο ένας τον άλλον και ο νικητής μπορεί να κερδίσει 2 μέρες χωρίς να κάνει καμία δουλειά μέσα στο σπίτι!

#3. Γράψτε 2 λίστες με όλα αυτά τα πράγματα που θα θέλατε να φτιάξετε στο σπίτι σας και δεν είχατε τον χρόνο μέχρι τώρα. Φτιάξτε το συρτάρι με τις φωτογραφίες, ανανεώστε ένα έπιπλο με diy tricks από το pinterest και κάντε γενική καθαριότητα ώστε να σας βρει ο επόμενος μήνας πιο καθαρούς και οργανωμένους!

#4. Αν θέλετε να προσθέσετε μια πικάντικη νότα στη μέρα σας δοκιμάστε να παίξετε strip poker!

#5. Δοκιμάστε να φτιάξετε ένα δύσκολο φαγητό στο σπίτι, όπως σούσι ή κάποιο περύπλοκο ινδικό πιάτο.

#6. Αγοράστε ένα παζλ με πάνω από 1000 κομμάτια και λιώστε στο σπίτι φτιάχνοντας το παζλ σας.

#7. Καθαρίστε την μπανιέρα καλά και κάντε ένα bubble bath μαζί!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *