Το Netflix δίνει δωρεάν περιεχόμενο + παγίδα

Το Netflix δίνει δωρεάν περιεχόμενο + παγίδα

ο Netflix δίνει δωρεάν για παρακολούθηση κάποιες ταινίες και επεισόδια από δημοφιλείς εκπομπές.

Με τον τεράστιο ανταγωνισμό εκεί έξω αυτήν τη στιγμή, οι πλατφόρμες αναγκάστηκαν να δώσουν μέρος του περιεχομένου τους δωρεάν – επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να το παρακολουθήσει δωρεάν. Το Netflix το έχει κάνει και παλαιώτερα αλλά μόνο σε μερικές επιλεγμένες χώρες. Τώρα, ο γίγαντας επεκτείνει έναν κατάλογο δωρεάν προβολής σε χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι συνδρομητές που δεν πληρώνουν θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν πολλές ταινίες Netflix Original και επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών όπως “Stranger Things”, “Murder Mystery”, “Elite”, “Bird Box”, “When They See Us”, “The Two Popes “, ” Ο πλανήτης μας “ και ” Grace and Frankie “ δωρεάν.

Επιπλέον, το δωρεάν περιεχόμενο είναι ανοιχτό σε χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές όπου το Netflix είναι διαθέσιμο.

Υπάρχει όμως μια παγίδα. 

Ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε πλήρεις ταινίες – μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων προηγείται – δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε καμία πλήρη σειρά, καθώς μόνο τα πρώτα επεισόδια είναι διαθέσιμα για δωρεάν προβολή.

«Εξετάζουμε διαφορετικές προσφορές μάρκετινγκ για να προσελκύσουμε νέα μέλη και να τους προσφέρουμε μια υπέροχη εμπειρία στο Netflix», εξήγησε ένας εκπρόσωπος του Netflix.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το δωρεάν περιεχόμενο δεν χρειάζεται να δημιουργήσει λογαριασμό, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα περιήγησης για προβολή. Το Netflix λέει ότι το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο από προγράμματα περιήγησης για κινητά Android αλλά όχι από προγράμματα περιήγησης iOS.

Netflix έκανε το ίδιο στο παρελθόν με το  «To All the Boys I’ve Loved Before» για την Αμερική και το «Bard of Blood»,  για τους χρήστες στην Ινδία. 

Αυτό είναι ένα πείραμα, οπότε δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει. Προς το παρόν, μην το αφήσετε να πάει χαμένο και δείτε ότι σας αρέσει!

Επισκεφτείτε τη σελίδα:  netflix.com/watch-free για να δείτε όλο το περιεχόμενο που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *