Το PlayStation 5 ήρθε για να μείνει

Το PlayStation 5 ήρθε για να μείνει

Το PlayStation 5 της Sony κάνει “θεαματική” είσοδο στο χώρο της τεχνολογίας για φέτος. Στις 12 Νοεμβρίου άρχισε να πωλείται στον Καναδά, στην Ιαπωνία, στο Μεξικό, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ, στις οποίες εξαντλήθηκε την πρώτη ήμερα από τα μεγαλύτερα site αγορών στον κόσμο. Στην Ευρώπη και στις υπόλοιπες χώρες θα έρθει στις 19 Νοεμβρίου.

H κονσόλα βγαίνει σε δυο εκδόσεις:

α) PlayStation 5 στα 499€

β) PlayStation 5 Digital Edition στα 399€

Μέχρι στιγμής οι κριτικές είναι κυρίως θετικές, ειδικά για το ασύρματο χειριστήριο DualSense. Το καλύτερο στοιχείο του είναι ότι λόγω της τεχνολογίας Haptic Feedback, ο χρήστης νιώθει ανταποκρίσεις ,όπως δόνηση και trigger στα χέρια του. Αυτό κάνει την εμπειρία του ακόμη πιο αληθινή.

Oσον αφορά στη κονσόλα, φαίνεται ότι είναι η μεγαλύτερη κονσόλα που έχει σχεδιαστεί, ξεπερνώντας το βάρος και το μέγεθος του Play Station 3 και του Xbox1. Εχει GPU, καθώς και δίσκο SSD με ενσωματωμένο σύστημα I/Ο , μνήμη 16 GB – GDDR6 και χωρητικότητα 825 GB SSD.

Στη τηλεόρασή σου θα απολαύσεις ανάλυση έως 120FPS (υποστήριξη έως 8K) και τεχνολογία HDR για έντονα και φωτεινά χρώματα και αντίθεση που κάνουν τη διαφορά. Τον ηχο αναλαμβάνει η τεχνολογία Tempest 3D AudioTech ,που δίνει τρισδιάστατο ηχο, είτε όταν είσαι με ακουστικά, είτε όχι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κονσόλα θα εξαντληθεί από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της και στην Ελλάδα, οπότε πρέπει να την παραγγείλετε με το που γίνει διαθέσιμη!

γράφει η Eva

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *