Τώρα είναι ωραίο το Κιλκίς ε_Πάρτ του

Τώρα είναι ωραίο το Κιλκίς ε_Πάρτ του

Τα είχαμε βγάλει και τα μετρήσαμε είχαμε πει και πέρσι. Σαν το Κιλκίς δεν θα βρεις. Πουθενά. Ότι κι αν κάνεις το Κιλκίς πάντα θα είναι είκοσι χρόνια πίσω κι ένα βήμα μπροστά. Έτσι και τώρα. Όταν ο Αραβικός κόσμος δεν μπορεί να αποβιβαστεί για να ακούσει ένα απλό λαϊκό τραγουδιστή μια τυπική βραδιά στη Μύκονο, όταν αυτός ο ταπεινός λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται σε αναγκαστικές διακοπές γιατί δε βρίσκει δουλειά, τότε το πρόβλημα είναι σοβαρό. Κι αν δεν μας πιστεύετε ορίστε και οι αποδείξεις.

Πειράξατε τον Αντώνη τον Ρέμο ρε αλήτες;

Ωστόσο το killkiss.gr για μια ακόμη φορά με αίσθημα ευθύνης και με τέρμα τα ηχεία να παίζουν τo Μπορεί να βγω, μπορεί να μπω, μπορεί να φύγω και να ξαναρθώ δίνει τη λύση για μια ακόμη φορά παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα του τόπου μας ώστε για ένα ακόμη καλοκαίρι να ζήσετε το Greek Kamaki, το Live your Myth In Greece και το Come With me για να τη βρεις, να περάσουμε together.

Στο παρακάτω infographic το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Υπουργείο Τουρισμού, η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κιλκίς και η κοινότητα Αντιγόνειας για την τουριστική προβολή τους παρουσιάζουμε τη σύγκριση ανάμεσα σε δύο πόλεις που θα έπρεπε να είναι αυτόνομα κρατίδια. Απολαύστε υπεύθυνα.

Τι έγινε Νουσρέτ; Ψάχνουμε οικόπεδο στο Παλατιανό να ανοίξουμε εστιατόριο; Εμείς και πάλι στο καφενείο θα τρώμε, αγναντούν;