Τώρα είναι ωραίο το Κιλκίς;

Τώρα είναι ωραίο το Κιλκίς;

Από σήμερα το Κιλκίς είναι το κέντρο της διασκέδασης για την Κεντρική Μακεδονία. Για τις επόμενες μέρες Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική θα βάζουν κλειδαριά στις 12 το βράδυ, στερώντας έτσι τη διασκέδαση από τους διψασμένους νέους.


Εμείς στο killkiss.gr με αίσθημα ευθύνης πρωτίστως στην πόλη μας και δευτερευόντως στη νεολαία της Κεντρικής Μακεδονίας και έχοντας ως στόχο την τουριστική ανάπτυξη του νομού, προτείνουμε στους πάσης φύσης υπευθύνους να χρησιμοποιήσουν τα παρακάτω για να προσελκύσουν τη νεολαία.


8 – 1 λόγοι για να έρθεις Κιλκίς τώρα που σφίξανε τα μέτρα*


1.Θα μπορείς να ανεβάσεις στόρι ότι πίνεις ποτάρες 15 Αυγουστο και μετά τις 12 η ώρα, ενώ οι φίλοι σου εκείνη την ώρα θα γυρνάνε σπίτι.


2. Θα μπορείς να απολαύσεις τον αγαπημένο σου αγώνα σε όποια διοργάνωση κι αν είναι χωρίς να αγχώνεσαι αν πάει στη παράταση και περάσει 12 η ώρα.


3. Θα μπορείς να κάνεις εκείνη τη γουρουνιά του καλοκαιριού που όλο το χρόνο περίμενες και ονειρευόσουν καθώς έτρωγες το γιαουρτάκι σου και να παραγγείλεις ένα πιτόγυρο στη 1, όταν τα σαντουιτσάδικα θα είναι ακόμη ανοιχτά.

4. Θα μπορέσεις να κάνεις αυτή την υπερπρωτότυπη έκπληξη και να βγάλεις την τούρτα στις 12:01 στην κολλητή σου ενώ θα έχεις συνεννοηθεί με τον DJ να παίζει το -που το σκέφτηκες βρε σατανά- μοναδικό τραγούδι Χρόνια Πολλά της Άννας Βίσση.

5. Θα μπορείς να τραγουδάς με τη παρέα σου, έστω και καθήμενος το βιντατζ σουξέ δυόμιση κι εγώ περιμένω του υπέρτατου Σταμάτη Γονίδη και να είναι όντως δυόμιση η ώρα και εσύ είσαι όντως έξω.

6.Δε θα χρειάζεται να πηγαίνεις από τις 9 για ποτό και να υπάρχει πιθανότητα να πετύχεις παιδικά γενέθλια στο μαγαζί που θα βγεις.

7. Δε θα υπάρχει συνωστισμός στα τελευταία αστικά λεωφορεία των 12 γιατί δεν έχουμε αστικά!

Αν είσαι τόσο απεγνωσμένο πάρτυ άνιμαλ που θα κλείσεις τριημεράκι 15Αυγουστου στο φιλί που σκοτώνει τότε είμαστε σίγουροι πως δε σε σκιάζει φοβέρα καμιά.

*Το παραπάνω κείμενο έχει καθαρά σατιρικό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό να προσβάλλει ή να προτρέψει σε παράνομες πράξεις κανέναν αναγνώστη. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα μέτρα του υπουργείου υγείας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *